Generálkivitelezés

-Felelős műszaki vezetés
-Kivitelezési projecktek managmentje
-Engedélyezési eljárások bonyolítása
-Átfogó kivitelezések lebonyolítása,

Gyengeáramu kompetenicáink

-Tűzjelző rendszerek
-Behatolás jelző rendszerek
-Videó mefigyelő rendszerek
-Gázérzékelő rendszerek
-Beléptető rendszerek

Erősáramu kometenciáink

-Mérőszekrények tervezése
-Épületvillamosági hálózatok
-Érintés védelem
-Villám védelem
-Világítás korszerűsítés
-Okos biztonsági eszközök
-Napelemes rendszerek

Generálkivitelezés

Felelős műszaki vezetés felújítások és új kivitelezések során. A projectek managementje magában foglalja az engedélyezési eljárások  és a kivitelezések lebonyolítását magas szakértelmű alvállalkozóink segítségével. 

A kivitelezés során a projektvezetést, helyszíni művezetést, a rendszerek programozását, beüzemelését, átadását, a kezelő személyzet oktatását saját munkatársaink, valamint állandó alvállalkozóink segítségével végezzük, míg az alapszerelésre külső alvállalkozókat alkalmazunk. A projektek vezetését minden esetben tapasztaltabb, minden
szükséges engedéllyel rendelkező kollégáink végzik.
A telepített rendszerek megbízhatóságát és élettartamát nagyban befolyásolja azok rendszeres karbantartása.
A cégünk szinte bármely Magyarországon megtalálható villamossági rendszer karbantartását, javítását el tudja látni.

Gyengeáramu kompetenciáink

 • Tűzjelző rendszerek:

Beépített tűzjelző berendezéseket rendszeresen ellenőrizni kell, legfeljebb 6 havonta pedig képesítéssel rendelkező szakembernek kell
felülvizsgálni. Az időszakos felülvizsgálat azt jelenti, hogy nem új villamos berendezést vizsgálunk, hanem már használatban lévő üzembe helyezett villamos berendezést. Új berendezések első felülvizsgálatát nem az OTSZ írja elő.

 • Behatolásjelző rendszerek:

A behatolásjelző rendszerek feladata az emberélet és értékek védelme agresszió, betörés, lopás ellen. Ezt a felügyeletet a legtöbb esetben kiegészítik beléptető-, kamerás megfigyelő rendszerek, melyek kombinált alkalmazása távfelügyelettel kiegészítve nyújtja a legoptimálisabb objektumvédelmet.

 • Video megfigyelő rendszerek:

Egy nagyobb objektum védelme kamerarendszer nélkül elképzelhetetlen, bármilyen váratlan esemény nyomon követhető, helyzete azonnal detektálható, ha monitoron követjük a kamerák képét.

 • Gázérzékelő rendszerek:

A szénmonoxid (CO) mérgező gáz, ami éghető anyagok tökéletlen égetésekor keletkezik. Ez a gáz színtelen, szagtalan, íztelen, az
emberi érzékszerveknek teljesen “láthatatlan”, nem lehet felismerni, érzékelni. Hazánkban a mélygarázsok és parkolóházak CO és NO₂ gázveszély jelző rendszereire, védelmére is létezik harmonizált szabvány (MSZ EN 50545-1) amely ilyen létesítményekben kötelezővé teszi a rendszerek használatát és éves felülvizsgálatát.

 • Beléptető rendszerek:

Gyors és biztonságos vállalati beléptető rendszer. Nagyvállalatok, intézmények számára önállóan telepítve, elszigetelt rendszerként, vagy kisebb cégek számára felhő alapú, gazdaságos szolgáltatásként is.

 • Távközlési és Strukturált hálózat:

Alkalmazás szempontjából a strukturált kábelezés egy univerzális hálózati rendszer, amely adat (számítógép hálózat, internet), hang (telefon) és kép (televízió, kamera rendszerek) átvitelére szolgál. A strukturált hálózat kiépítését legegyszerűbben az építkezéssel vagy komolyabb felújítással egy időben lehet elvégezni, amikor már
az elektronikai és gépészeti tervezés szakaszában elkezdődhet a kábelhálózat tervezése is. Ebben az esetben a csövezést és a kábelezést a szerelésekkel egy időben végzik.

Erősáramu kompetenciáink

 • Mérőszekrények, elosztók tervezése, építése:

Vállaljuk elosztószekrények tervezését az igények felmérése, vagy elvi kiviteli terv alapján.Elektromos elosztó szekrény készre szerelése/gyártása, helyszínre szállítása a szabványoknak megfelelő bizonylattal együtt.

 • Épületvillamossági hálózatok:

Lakóépületek, valamint gazdasági épületek (családi házak, lakások, bolt, iroda, raktár) villanyszerelése, teljes felújítása. Komplex villamos tervezése, üzembe helyezése, szabványosítása.

 • Érintés védelmi szabványossági felülvizsgálat (ÉVF):

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat és dokumentáció készítése MSZ 2364 (MSZ EN 60364) -szabványok szerint.

 • Villám védelmi minősítő felülvizsgálat (VVF):

Villám védelmi minősítő felülvizsgálat és dokumentáció készítése 28/2011.(IX.6.)BM rendelet (OTSZ) rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzat szerint.

 • Erősáramú berendezések tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálata (EBF):

Erősáramú berendezések felülvizsgálata és dokumentáció készítése 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról előírásai szerint

 • Világítás korszerűsítés:

A LED technológia jelenlegi fejlettségi szintje és a LED fényforrások előállítási költségeinek csökkenése eredményeként, a LED fényforrások és lámpatestek ma már kompromisszumok nélkül képesek kiváltani a hagyományosnak nevezett fényforrásokat. Nagy belmagasságú ipari csarnokok általános, vagy nagy fényerővel történő megvilágítása, homlokzati, valamint kültéri világítás kiépítése.

 • Okos biztonsági eszközök – Intelligens otthoni megoldások:

Okos otthon kivitelezés. Akár új építésű vagy már meglévő ingatlan automatizálását vállaljuk. Az “okosítás” maximális kényelmet, biztonságot és energia megtakarítást is eredményezhet az elektromos áram vagy fűtés számlán. Az ingatlan bárhonnan felügyelhető és távvezérelhető mobil eszközről.

 • Napelemes rendszerek telepítése:

Lakossági-, KKV és nagyvállalati szegmensben az ötlettől a megvalósításig